maandag 17 februari 2014

steigerplanken

 

Yes  hij is klaar!!!!

 

Na lang wikken en wegen wat we nu eindelijk boven de bank zouden maken, hebben we toch besloten om met steigerplanken te werken. Eerst wilde ik een console boven de bank,   maar man lief zag dat niet zo zitten. Hij vond dit iets voor in de keuken, aangezien wij ook een grote bank hebben vond ik ook nog zo een twee drie niet het model en de grote voor erboven. Dus bleef de plek lang leeg. Nu eindelijk de oplossing, het word een steigerplankenrek.

 

steigerplank 2b

Samen met de kids op een zaterdag planken gehaald en toen gaan klussen. ‘s Avonds was hij dan klaar en kon ik met dochterlief gaan stylen en plezier dat we hadden, was echt gezellig.

Wat ziet het er in eens heel anders uit, het straalt veel meer warmte nu uit en het is ook niet meer zo kaal boven de bank. Dit is dan de foto van overdag en hier onder komt de fot van ‘s avonds( mag alleen niet te veel kaarsjes aanmaken, het kon ja eens verkeerd gaan)

 

steigerplang savonds b

Kan ik me lekker uitleven met iedere keer iets anders erop te zetten en met het seizoen meegaan. Als er iemand nog suggesties heeft voor deco ideeen, altijd welkom.

 

Omdat ik het toch niet laten kan ook nog een andere foto ermee gemaakt, hij is toch prachtig geworden, vinden jullie ook niet?

steigerplank overdag b

 

Zo nu roept de plicht weer, kids uit school, boterham eten, kids weer naar school en dan rusten, anders halen we de avond niet.

 

Veel plezier iedereen

en geniet van het mooie zonnetje

Liefs Marion

4 opmerkingen:

 1. Wauw wat hebben jullie dat mooi gemaakt. Wat een leuk idee.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was ook helemaal niet moeilijk, en nu kan ik naar hartenlust iets nieuws erop zetten en met de seizoenen meegaan. Dank je voor je compliment. Liefs Marion

   Verwijderen
  2. Was ook helemaal niet moeilijk, en nu kan ik naar hartenlust iets nieuws erop zetten en met de seizoenen meegaan. Dank je voor je compliment. Liefs Marion

   Verwijderen
 2. Hij is prachtig geworden en het ziet er sfeervol uit allemaal...lieve groet Marjon

  BeantwoordenVerwijderen