zaterdag 17 augustus 2013

Renovatie keuken

 

Na een heftige renovatie, waarbij wij in 5 weken,( onder ons 2 te hebben gewerkt), hebben wij veel verzet. Met veel tegenslagen zijn wij toch begonnen aan een nieuwe keuken met een brede doorgang naar de kamer. Aangezien ik ziet zo gezond ben als ik eruit zie, hadden we gedacht misschien hulp te krijgen van WMO, gemeente of de woningvereniging. Dit ging jammer genoeg niet door.

 

Dus besloten wij toch om te beginnen, met:

een deur dicht te maken                    

                                 verbouwing 016

de doorgang naar de kamer groter maken

 

                                          verbouwing 017

 

de schouw eruit halen, die bij ons jammer genoeg niet kon en mocht gebruikt worden door een kachel, zou toch heerlijk zijn die lekkere warmt van hout om je heen, de kids wilden natuurlijk een handje meehelpen. Femke met de schouw,

                                             verbouwing 006

 

 

Rick die hielp daarna mee in de keuken met de tegeltjes afslaan, wat hij heel leuk vond.

                                                                             verbouwing 009

 

Verder hebben we de tegels uit de keuken, gang en wc verwijderd plus de drempels, zodat ik hier niet meer over kon struikelen. Daarna laminaat in de kamer verwijderd, hier komt nieuwe voor in de plaats. In de keuken, gang en wc komt nou een nieuwe tegel die door getrokken word, zodat het een geheel word. Geweldig gewoon, ik kan zonder naar beneden te kijken lopen in mijn eigen huis. Hier volgen volgende keer de foto’s van.

                                                                        verbouwing 001

 

Maar voordat we waren begonnen natuurlijk ook inpakken en de kids konden ongestoord op de muren schrijven. Mama was van te voren nog jarig dus dat moest nog snel gevierd worden.

 

Volgende keer foto’s van hoe het geworden is.

Fijn weekend

liefs Marion

Geen opmerkingen:

Een reactie posten