zaterdag 17 augustus 2013

Renovatie 2

Eindelijk Klaar!!!

Lang hebben we gelopen om een passende keuken voor ons te vinden. Altijd als je in een winkel kwam en je zei dat je lades nodig had, kreeg je meteen te horen: Ja maar mevrouw dit is luxe en dat betaal je. Kon je ze nog zo duidelijk maken dat het voor mij niet was, hadden ze hier geen begrip voor.

 

Alleen bij 1 winkel deden ze helemaal niet zo moeilijk en hadden ze hier wel begrip voor. Hier is dan ook onze keuze gevallen om een keuken te bestellen. Deze mensen waren nog zo vriendelijk om te zeggen ik moest nog even 1 week wachten, want dan waren bij hun de keukens in de aanbieding. Geweldig toch.

 

Wij wilden graag een houten keuken die ook bij onze meubels pasten en waar ik niet bang hoefde te zijn voor een vlekje op de deuren en dat je alles zag. Ik wilde absoluut geen witte keuken meer, deze kreeg ik niet meer schoon.

 

Dit is dan onze keuken geworden, gewoon bij I.KEA. Super toch.

                                      collage keuken 1 

 

Glazen potjes bij de kringloop winkel gevonden. Aan de ene kant bij het raam dan nu een vaatwasser, een elektrische lade met afvalbakken en alles lades waar ik mijn spullen kwijt kan, een inductieveld waar we heerlijk aan kunne koken en eindelijk een afzuigkap, want die kon ik eerst niet plaatsen. Aan de overkant een hele grote ijskast, apothekerskast, 2 laadjes met daarboven de oven en magnetron. Alles op mijn hoogte, gewoon super. Wat ben ik blij met deze mooie en bijzondere keuken. En het mooiste van alles vind ik dat de mensen je daar begrijpen en je gewoon als persoon aan zien en niet als iets anders.

 

                                                             collage keuken 2

Maar het mooiste geschenk kregen we nog te horen, toen we de keuken deden plaatsen, nm. dat mijn ouders ons deze keuken cadeau kregen. Nu zagen ze tenminste dat we er plezier aan hadden en wilden dit ons met een warme hand geven.

Nou Pap en Mam jullie konden ons geen beter cadeau geven als deze geweldige keuken.

In het begin kon ik het niet geloven dat we zo een prachtige keuken kregen binnen ons budget.

Volgende keer krijgen jullie foto’s te zien van de kamer, deze is ook super geworden.

 

Prettig weekend

Liefs Marion

2 opmerkingen:

 1. Wat hebben jullie een werk verzet, maar dan komt nu het genieten Marion. Wat een mooie keuken. Bij Ikea kan je voor een fractie van een bedrag wat je kwijt zou zijn bij een keukencentrum een prachtige keuken samenstellen. Wij hebben vorig jaar een grote verbouwing gehad en een Ikea-keuken geplaatst.
  Een mooi kado van je ouders.
  Wens je een fijne avond.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat jullie er zo blij mee zijn en dan ook nog zo'n prachtig cadeau! Hij is ook inderdaad prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen