zondag 20 januari 2013

deurhanger voorjaar

Deurhanger

 
                          deurhanger grijskleine foto's deurhanger voorjaar
 
 
 
Na een paar stuntellende pogingen om toch nog een foto te kunnen publiceren op mijn blog, (wat telkens mis ging) heb ik bijna het hele weekend geprobeerd om het anders te kunnen doen. Ingrid had mij al verteld dat ik dit misschien beter kon doen via een ander programma. Een vriend van ons heeft mij hier bij geholpen, en zie hier het gaat weer.
Bij ons is  het nu aan het sneeuwen en achter het raam ziet het er prachtig uit. Wij zijn wel met de kids gisteren gaan sleeën. Hopelijk maakt iedereen de stoepen goed vrij zodat iedereen zich toch veilig buiten kan wagen, het is namelijk niet makkelijk als je een handicap hebt en je kunt niet naar buiten. Je bent toch al beperkt en dan zit je helemaal binnen.
Maar ja nu toch over het knutselen, zoals jullie al in jullie mail hebben kunnen lezen weten jullie ongeveer al wat jullie kunnen maken. Hier zien jullie al de deurhanger in kleuren die je gewoon het hele  jaar kunnen laten hangen. Dit kun je ook maken als loper over een tafel of dressoir. Het kan allemaal in verschillende kleuren bloemen, hartjes en vilt gemaakt worden.
                                                                      

leuke spullen hanger


Zoals jullie op deze foto zien heb ik nog wat leuke spulletjes gehaald voor op de deurhanger te maken. Ook de kleine houten bloemetjes zijn ook in het groen verkrijgbaar en ook leuk voor op een dienblad te strooien. Dus keus genoeg om iets moois te maken. Ben nu ook met een beige bezig en als deze klaar is laat ik dit ook nog even zien. Maak op het moment ook een hartje van vilt dus foto volgt.


                                                     deurhanger martha


Vrijdag waren we nog bij een goede cursiste van mij op bezoek geweest en hebben haar een leuk cadeau meegenomen, nm. een krans voor aan de deur met een beetje voorjaar erop. De krans heeft een doorsnede van 35 omwikkelen met verschillende soorten groenmateriaal en een beetje hypericum. Op het laatste heb ik narcissen knolletjes erin geprikt en versierd met viltbloemen, viltslingers en lint.

Wens jullie nog een prettige zondag en geniet nog even van de sneeuw
veel liefs Marion

Geen opmerkingen:

Een reactie posten